Werkvelden

De maatschappelijke thema’s waarmee wij onze opdrachtgevers ondersteunen

Op weg naar 100% natuurinclusief. Om dat te bereiken zetten wij in op vier maatschappelijke thema’s : biodiversiteit, klimaat, duurzame energie en een gezonde leefomgeving.

Wij werken met opdrachtgevers die net als wij concrete stappen zetten om onze leefomgeving duurzaam te verbeteren. Met onze brede kennis en expertise in diverse vakgebieden, ondersteunen we hen bij het realiseren van hun doelen. Zo streven we samen naar een natuurinclusieve leefomgeving.

We denken bij bedrijventerreinen (nog) niet snel aan natuur. Maar juist bedrijventerreinen bieden vaak kansen voor een natuurinclusieve inrichting.

Bij Eelerwoude zien we duurzame energie als een kans om de uitstoot van broeikasgassen te beperken, de luchtkwaliteit te verbeteren en tegelijkertijd de natuur te versterken. 

Bossen en natuurgebieden zijn belangrijk. Ze herbergen een hoge biodiversiteit, vormen een gezonde omgeving voor ontspanning en recreatie…

Een groene woonomgeving is gezonder, biedt meer ruimte voor planten en dieren, en maakt ons minder kwetsbaar voor extreem weer.

In ons dichtbevolkte land vormen infrastructurele werken een fijnmazig netwerk dat ons met elkaar en met essentiële voorzieningen verbindt.

Landbouw en de natuurlijke omgeving zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De landbouw is immers afhankelijk van natuurlijke processen.

Bij de ontwikkeling, inrichting en het beheer van landgoederen zetten we onze expertise in om duurzaamheid op meerdere gebieden te realiseren.

Van kamperen tot hardlopen: er is weinig mooiers dan recreëren in de natuur. Het is ontspannend en het prikkelt je zintuigen. Van de natuur moet je genieten.

Nederland is een waterland. Rivieren, vennen, beken, veenmoerassen en de zee: water heeft op allerlei manieren ons landschap gevormd.