De Eelerwoude aanpak

Werken aan een natuurinclusieve leefomgeving

We zijn gespecialiseerd in natuurinclusief ontwikkelen, inrichten en beheren van zowel landelijk als stedelijk gebied. In deze drie fases combineren wij gebieden, gebouwen, gebruikers en natuur. Met deze manier van werken helpen we onze opdrachtgevers hun doelen te behalen op het gebied van klimaatbewust werken, de transitie naar duurzame energie, verhogen van de biodiversiteit en streven naar een gezonde leefomgeving.

Multidisciplinair

Wat we ontwerpen kunnen we ontwikkelen en beheren doordat we de verschillende vakdisciplines in huis hebben. Onze adviseurs zijn experts op het gebied van ecologie, ruimtelijke ontwikkeling, gezonde leefomgeving, landschapsontwerp, rentmeesterij, natuurtechniek en ecohydrologie. Daarnaast hebben we een breed netwerk met experts in overige disciplines.

Creatieve oplossingen

Onze vakspecialistische adviseurs zijn praktijkgericht en denken over de grenzen van elk project. Zij verbinden de disciplines en de verschillende fases met elkaar. Van ontwikkelen tot inrichten en beheren. Zo komen zij vanuit verschillende invalshoeken tot creatieve oplossingen voor de doelstellingen van de opdrachtgever. Zij werken doelgericht en dragen vanuit hun individuele talenten bij aan een project. Op deze manier werken de juiste mensen op het juiste moment in het traject. En, zo houden we de lijntjes kort. Tussen de opdrachtgever en ons én tussen de disciplines.

Grensverleggend

De natuur en haar processen zijn altijd een onderdeel van de plannen die we maken en de opdrachten die we uitvoeren. We dagen onszelf én onze opdrachtgevers voortdurend uit om daarin een stap verder te gaan. Want alleen als we het samen doen, kunnen we onze leefomgeving verbeteren. En dát is precies wat we willen. Voor nu en voor de komende generaties. Op weg naar 100% natuurinclusief.