Bedrijven

Bedrijven

Doelgroep: bedrijven, bedrijventerreinen

We denken bij bedrijventerreinen (nog) niet snel aan natuur. Maar juist bedrijventerreinen bieden vaak kansen voor een natuurinclusieve inrichting. Ze zijn vaak groot opgezet en door ze natuurinclusief in te richten geef je letterlijk ruimte aan natuur. Bovendien liggen ze vaak tegen groene gebieden (landbouw of natuur), waardoor bedrijventerreinen een rol kunnen spelen in de versterking van aangrenzende ecosystemen.

Een natuurinclusieve werkplek is ook een gezonde werkplek. We zijn vaak een groot deel van de dag aan het werk, dus onze werkplek doet er toe. Een locatie met veel groen en waar je lekker even naar buiten kunt, maakt je werk fijner.
Daarom maken we bij Eelerwoude werk van de natuurinclusieve bedrijven en bedrijventerreinen. We creëren plekken waar meer ruimte voor natuur bijdraagt aan een hogere biodiversiteit en een gezondere werkomgeving.

Meer info

Hulp nodig bij het behalen van energiedoelstellingen? Wij hebben veel ervaring met projecten waarbij de energietransitie centraal staat. Neem contact op voor een oriënterend gesprek.