Talkshow ‘Plan E: Natuurinclusief verbindt’

Op donderdag 1 juni 2023 nemen we onze jaarlijkse talkshow op. Dit jaar maken we opnames met publiek erbij. Een leuke kans om de talkshow bij te wonen en er een bijdrage aan te leveren.

Binnenkort versturen wij een uitnodiging hiervoor. Houd dus de mailbox in de gaten!

Aan tafel

Tafelhost is ook dit jaar Peter Melis, een sprankelend persoon met een frisse blik. Een transitieman die scherpe vragen stelt.

Hij praat met gasten aan tafel en gaat op zoek naar verbinding. Welke raakvlakken hebben de verschillende partijen? Hoe kunnen we met elkaar de transitie op gang brengen? Op welke manier kunnen we elkaar daarin versterken? Zulke vragen komen aan de orde.

De gesprekken worden afgewisseld met video’s over natuurinclusiviteit. Zodra de lijst met bijdragen en sprekers bekend is, publiceren wij die op deze pagina en via onze online kanalen.

Vorige edities

In 2021 en 2022 namen we ook een talkshow op. Hierin bespraken we onderwerpen als zonnevelden en infrastructuur die de biodiversiteit bevorderen, het belang van gezonde bossen en natuurinclusieve landbouw. De talkshows zijn zeker de moeite waard om nog eens te bekijken.

Voor wie?

Interessant voor grondeigenaren als gemeenten, waterschappen, provincies, landgoedeigenaren, agrariër en woningstichting. Eigenlijk voor iedereen die een stukje grond (aarde) ontwikkelt, inricht en/of beheert.